maanantai 17. joulukuuta 2012

9. Viikko

Yhdeksäs viikko blogittamista alkaa tänään... Ja taitaapa olla tasan viikko jouluaattoon?!

Tällä viikolla pitääkin sitten miettiä vähän tarkemmin missä vaiheessa käyn ruokakaupassa, sillä voin kokemuksesta kertoa, että ruuhkaa tulee taatusti olemaan jossain vaiheessa. Nythän joulu osuu näppärästi alkuviikkoon, joten uskoisin että monet ottavat välipäivät vapaaksi, jos vain on mahdollista. Eli piiiiiiiiiiitkä joululoma tiedossa monella. :)

Nukkuminen alkaa taas pikkuhiljaa luonnistua.. vihdoin ja viimein. Mitään tarkkaa vinkkiä en osaa antaa, millä tämä homma viimein ratkesi. Itseasiassa ei ole harmainta hajuakaan siitä miksi nyt on viimein rytmi oikeinpäin. :D Sen voin kyllä kertoa, että näin koville ei ole ikinä ennen ottanut... Ilmeisesti mä olen todellakin tulossa vanhaksi. :P

Jaa-a... Ja mitäs vielä.

Ei kai tässä oikein muuta raportoitavaa ole tällä kertaa.. :) Tänään pitäisi siivoilla hieman enempiä pölyjä pois nurkista, vaikka tässä kaaoksessa se taitaa olla pienin murhe. Lisäksi taidan vaihtaa lakanat niin saan täyden koneellisen pyykkiä pyörimään.

Ja siinäpä onkin teille tämän viikon säästövinkki! Peskää mahdollisimman täysiä koneellisia pyykkiä, niin säästyy vettä ja sähköä. Ja niitä pesulämpötilojakin voi tsekata.. Puhdasta tulee pienemmälläkin lämmöllä. Riippuen tietenkin vähän pyykistä.. 

Mutta nyt toivotellaan oikein hyvää alkavaa viikkoa!!!!!!!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti