keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Miss Gay Finland..Wtf?!

Suomessa osataan kyllä vetää överit mistä asiasta tahansa.. (Ja tässä blogissa mennään tunnetusti vielä pidemmälle.. :D )

Lehtilukulakko ontui ja tänään repsahdin lukemaan Iltasanomatkin pitkästä aikaa. Bongasin uutisen Miss Gay Finland-kisasta, jossa 10 urhoollista neitokaista kisaa tittelistä. "Moniäänisyyttä julistavan missikisan voittaja saa palkinnoksi 300 euroa, jotka lahjoittaa valitsemalleen Setan jäsenjärjestölle." (juttu täällä klik)

Pari kommenttia, jotka tuli ensinnä mieleen..

A) Mitä tarkoitusta nämä kisat palvelevat? Suomessa on varmaan valittu jo Miss Liikennemerkkikin ja se hyöty siitä tittelistä on varmasti ollut sama kuin nenän kaivamisesta. Kukaan ei sinua muista jälkeenpäin ja työelämässäkään et siitä Suomessa pahemmin hyödy, vaan sinua luultavasti pidetään typeränä bimbona tai vähintään avohoidossa olevana, jos satut kahvipöydässä mainitsemaan olevasi Miss Ongenvapa vuosimallia 2010.

B) Epäilen suuresti että tämä jatkuva tietoiskuilu esim. juuri tästä seksuaalisesta suuntautumisesta ei muuta asioita mihinkään, vaan päinvastoin tämä ampuu itseään jalkaan.. Mietitäänpä nyt ihan terveellä järjellä. Miksi Pirkon pitää kertoa julkisesti tykkäävänsä touhuilla Miinan kanssa, kun Irmelikään ei kerro touhuilevansa Pentin kanssa?! Oikeasti...

Pitäisikö minunkin nyt tuoda julki se, että olen todellakin hetero, vaikka en harrasta seksiä. :D Ups, siis harrastan seksiä... Ups, en siis exän kanssa.. Ups, ihan siis yksin.. Ups, en siis yksin.. Ups, olen muumi.

Öööööhh, WHAT?!?!

C) Palkintona kisassa on 300 euroa.... SETAn jäsenjärjestölle... *facepalm* Toivottavasti voittaja saa myös munkki-kahvit lähimmällä huoltsikalla, vai onkohan se liikaa vaadittu. Voin osallistua kyllä siihen kolehtiin muutamalla kymmenellä sentillä, mitkä rahapussissa pötköttää..

Mutta Ou Mai Gaad, mikä jymyuutinen iskikään silmiini.... Nykänen ja Mervi taas vauhdissa..

Pakko bannata jotenkin nämä sivustot.. Mä en kestä!!! :D :D :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti