sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Joulukuun tilanne

Heissansaa..

Rahatilanne ei näytä hyvältä, mutta toisaalta enää ei ole kuin luottokortin lyhennys ja pankin Joustoluotto lyhennettävänä. Yhteensä summa on tällä hetkellä -1184,89 euroa, jos näin lyhyellä matikalla osasin oikein laskea.

Työpaikalta sain vihdoin ja viimein palkkakuittini (vaikka palkkatodistusta ei ole vieläkään kuulunut), joten elän jopa toiveissa että saan viimein laiteltua raha-anomukset päivärahoista ja asumistuesta eteenpäin.

ASP-tilin lopetin, koska rahaa ei vain enää ollut ja niille säästöille alkoi olla tarpeellisempaa käyttöä. Pohdin aika pitkään tuota tilin lopettamista, mutta tulin loppujen lopuksi siihen tulokseen että eipä tässä hirmu realistisia toiveita ole muutenkaan että omistusasuntoon pääsisin kovinkaan pian, joten mitäs hittoa tuota tiliä sitten pitämään. :D Päätin että säästän normaalisti säästötilille rahaa jos sitä vain ylimääräisenä on.

Tälläistä härdelliä täällä tällä kertaa. Hommat jatkuu ja katsotaan mitä ensi vuosi sitten tuo tullessaan.

2 kommenttia:

  1. Tuo tonni nyt on nopeasti maksettu! Vaikka nyt lyhentämiseen ei olisi rahaa, on oleellista vaan muistaa, ettei tee uutta velkaa. Kirppispöytää, joululahjaksi vakuutus tms. kikat käyttöön nyt. Het kun tulot normalisoituu, on loppu velka maksettu alta aika yksikön. Paitsi jos velan määrä on siihen mennessä viisinkertaistunut...

    VastaaPoista
  2. Kyllä se tuosta katoaa nopsaan.. :) Mietin just että mitenkä taktikoisin lyhennyksen kanssa, koska ennemmin mä kärsin pari kuukautta todella tiukassa tilanteessa kuin että pitkitän kärsimystä hamaa tulevaisuuteen asti. Menot kun ei kuitenkaan loppujen lopuksi ole itsellä mitkään isot niin tiukallakin budjetilla pärjään.

    Pohdiskelin että kun saan vihdoin ja viimein näitä päiväraha-asioita ja asumistuki-juttuja selväksi, niin tekisin niin että maksaisin osalla säästöistä luottokortin kokonaan pois ja mahdollisesti luottoakin vähän nopeammin. Täytyy vielä laskea paperilla että mikä olisi fiksuinta.

    Mutta eiköhän tämä tästä.. :D Loppusuora häämöttää

    VastaaPoista