perjantai 12. elokuuta 2016

Höpinöitä rahasta, kun oli tylsää..

Koska tässä on taas liikaa aikaa ja liian vähän tekemistä, niin naputtelenpa sitten tätä blogia taas hetken ajan.. :)

Raha-hommat mietityttää taas kerran mieltä, kun työkuviot meni uusiksi ja tätä paperisodan loppumista saa taas odotella hetken ja toisen. Tunnustan myös tässä samassa hengenvedossa, että alkuvuonna hienosti lupaamani tavoite 100 euroa/kk-säästäminen ei ole onnistunut, vaan rahat ovat tulleet ja menneet sopivalla tahdilla. Tässä nähdään, että jos olisin tuossa onnistunut niin nyt ei välttämättä ahdistaisi niin paljon, kun suunnitelmat muuttuivat. :) 

Olisikin siis aika aloittaa taas tiukemmalla otteella säästäminen ja näiden turhuuksien karsiminen. Varsinkin kun nyt sitä ylimääräistä, ei-suunniteltua investointia on TAAS tehtävä ja tulot muodostuu taas siitä päivärahasta (ja ehkä sairauspäivärahasta riippuen mitä tässä tapahtuu lekurikäynnin jälkeen). :)

Ajattelin aloittaa taas säästö-summien julkaisemisen kuun vaihteessa, kuinka paljon kakkostilille on säästynyt rahaa. Pohdin myös sitä, että aloittaisinko sen säästämisen S-pankin tilille koska sille minun on "vaikeampi" päästä rahoihin käsiksi, koska harvemmin kyseisen pankin tunnuksia käytän saldon tutkimiseen (ja varsinkin kun nyt mobiili-versiokin on poissa pelistä, kiitos puhelimen kuoleman :D).

Eli tässä loppuvuodesta yritän tilitellä tekemisiäni taas vähän aktiivisemmin, että saadaan taas asiat järjestykseen. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti