keskiviikko 25. joulukuuta 2013

60.-62. Viikko Vuoden vaihtumista odotellessa.. :)

Hyvää Joulua kaikille!!!!! Olitteko olleet kuluneena vuonna kilttejä vai tuliko Pukin mukana pelkkiä risuja?! *<:)

Kohta pitäisi varmaan kasata tämä vuosi pakettiin ja suunnata nassu kohti tulevaa vuotta ja tämän säästöprojektin viimeistä 12 kuukautta. Nopsaan menee aika...

Bloggaaminen on jäänyt allekirjoittaneella pahasti kaiken muun elämän jalkoihin.. Hengissä kuitenkin ollaan ja tämän kuun tilinpäätöksen yhteydessä saatte olla ylpeitä allekirjoittaneesta. ^^ Mutta sitä ennen vähän joulu-shoppailua, mikä lähti lievästi lapasesta.. :/ Tällä kertaa paketteja tuli osteltua vähän, mutta kalliisti..

Kummityttöni mun, ikää 4 wee (tai ainakin jotain sinnepäin) onpi Rinsessa isolla Riillä.. Lahjatoiveena oli Tähkäpää-rinsessamekko, mikä on kuulemma maailman paras joululahja.. Noh, tätiliininä tottakai pieni metsästys ja ToysRUsista semmoinen pakettiin. Hintaa muistaakseni räpsähti about 30, plus sitten kruunua yms härpäkettä mukaan, mutta niistä osan hoiti oma äiskäni. (Tähän ei tarvinnut onneksi lisätä postitusta, kun oma äippäni pystyi paketin hommaamaan puolestani.)

Samaisen perheen juniori, ikää abouttiarallaa 3(?) on taasen Äkäisten Tipujen perään.. (niiinpä niin) Ja niin sitten kävi että jouduin nielaisemaan periaatteeni ja ostamaan yhden tälläisenkin Rovio-turhakkeen. :D Hintaa pikkuiselle, pinkille ja hävyttömiä huutavalle tipulle tuli about 12 euroa. Kääräisin tipun pahvisen pääsiäismunan sisälle, joten tipulla on nyt myös koti, missä asustella = eikä tipu päässyt rääkymään pakettia puristeltaessa.

Tässä vaiheessa sitten omatunto soimasi, että niih.. toinen saa kalliimman lahjan.. Kompensoin sitten yhdellä yhteisellä lahjalla, sillä ostin myös Tähkäpää-prinsessa/prinssi-pakkauksen, mikä muistaakseni kirpaisi rapiat 30 euroa. Ajatuksena oli että a) nyt on yksi äijä "barbikin" ja b) saavatpahan tapella kumpi leikkii kummalla. :D Yhteisenä meni myös hieman melliä, koska onhan sokerihumalassa riehuvat lapset jokaisen vanhemman unelma..*virn* No jooo, ehkä siellä sai vanhemmatkin osan karkeista.

Kolmas lahjan saaja on vielä niin tolkuttomassa iässä ettei itse tajua vielä mitään koko joulusta, mutta äipän puheista tiedän, että Pinkit Reinot voisi olla kova sana, joten rykäisin sitten ne pakettiin. Muistaakseni hinta oli kolmenkympin tienoilla tässäkin..

Tässä vaiheessa jos tehdään pikainen laskutoimitus niin ollaan summassa: 102 euroa ja rapiat.. (luultavasti 110 lähempänä) sitten kun ympätään vielä postikulut niin voisin veikata, että  160 euroa paukkuu aika kevyesti tämän kolmikon osalta.

(Vertasin vasta tässä vaiheessa Jouluun 2012 (klik) ja aikalailla samoissa taidettiin mennä kuitenkin, vaikka tuntui karmeammalta käydä kaupassa.. JES! :D)

Omat lahjat tulivatkin sitten pääosin Britti-Amazonista: Star Trek Next Generation-boxi, Star Wars-leffat ja Exälle vielä spesiaalina The Prisoner-boxi, josta Exä puhui ohimennen syksyllä, että se olisi aika vinkeä nähdä kokonaan jos jostain löytyisi.. Exältä minulle tuli sitten Liza Marklundin Ajojahti (tai minähän sen itse hain kirjakaupasta :D).

Muutenhan joulu-hössötykseen ei sitten uponnutkaan oikein mitään.. Ruoat on samat kuin muinakin päivinä. Rosolli ja "hakaristitortut" taisivat olla ainoat erikoisuudet.. Suklaatkin tuli syötyä etukäteen. :D Joulu meni kaiken kaikkiaan ihan jeess... Exä kävi porukoillaan hengailemassa ja minä luksustelin omassa rauhassa kotona. ^^ 

Tälläistä siis tällä kertaa... Kohta on taas säästötili-katsauksen aika. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti