tiistai 27. toukokuuta 2014

Työttömästä takaisin työelämään.. :)

Elämässä tapahtuu kummallisia käänteitä ja tänä keväänä niitä käänteitä on ollut enemmän kuin tarpeeksi. :)

Viimeisimmät kuulumiset ovat kuitenkin sellaiset, että olen TAAS muuttamassa, sillä sain työpaikan toiselta paikkakunnalta. Onnekseni sain myös asunnon kohtalaisen nopeasti, joten ainakin yksi stressinaiheuttaja on poissa kuvioista.

Mitä tämä sitten tarkoittaa rahatilanteen suhteen.. Noh, sitäpä hyvinkin että seuraavat pari kuukautta tulevat olemaan todella tiukkoja, kun jälleen joudun roudaamaan kamppeita paikasta A paikkaan B ja ylimääräistä kulua tulee mm. siitä että maksan kahteen osoitteeseen ensi kuun vuokran ja vielä menetän lähtöosoitteen vakuusmaksun, koska muutan kesken vuoden pois.

Kynä ja paperia on siis ollut tiukassa käytössä, kun olen laskenut tuloja ja menoja. Hirvittää oikein ajatellakin miten huonosti menee tällä hetkellä, mutta jospa se tästä.. Onneksi on nyt kuitenkin töitä, joten eiköhän tästä ylöspäin päästä taas. :)

Mitäpäs teille kuuluu?! :)


2 kommenttia:

  1. Onnea työn johdosta! Kaikki muukin näyttää järjestyvän ja vaikka rahaa menee, niin minusta se ainakin kuulostaa myönteiseltä muutokselta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos.. Rankka kevät takana, mutta eiköhän se tästä iloksi vielä muutu. :D Lievä jännitys päällä, kun pitkästä aikaa taas lähtee töihin mutta eiköhän se tilipäivänä viimeistään iloksi muutu.. *virn*

      Poista