lauantai 16. elokuuta 2014

Velkatilanne Elokuu 2014

Morjes!!

Pitkästä aikaa taas aikaa naputella, kun työt haittaavat harrastuksia.

Velkatilanne siis päivitetty tuonne sivupalkkiin ja käydään nopsaan läpi mitä tässä on tapahtunut.
Elokuuu 2014:
Läppäri: maksettu kokonaan
Sänky: -195,60 euroa (lyhennys 48,90e/kk)
Luottokortti: -437,56 euroa (lyhennys mahd. nopeasti)
Joustoluotto: -848,89 euroa (lyhennys 100e/kk)

Elikkästä.. Läppäri on nyt siis viimein kuitattu loppuun, sängystä parisen sataa vielä jäljellä ja nuo kaksi viimeistä murheenkryyniä onkin sitten vähän tiukemmassa, mutta eiköhän niistäkin eroon vielä päästä.

Luottokortti on siis pyörinyt aika minimi lyhennyksillä, joten siihen ei voi nyt oikein sanoa juuta eikä jaata. En ole kauhean tyytyväinen että korttia olen joutunut käyttämään mutta eiköhän siinä taas takaisin ruotuun päästä jossain vaiheessa, kun nuo osamaksulla ostetut tavarat saadaan viimein kuittailtua tämän vuoden puolella.

Joustoluotto lyhenee maksusuunnitelman mukaisesti, joten siitä en ota mitenkään stressiä koska se oli tiedossa jo etukäteen että kallista rahaahan tuo pankin raha on. Hitaasti ja varmasti eroon ja jos pelivaraa alkaa olla enemmän niin mikäs estää lyhentämästä nopeammin.

Extra-kuluja tässä viime aikoina on tullu terveydenhuollon puolella.. Viralliseti nyt siis migreeni-diagnoosi ja onneksi sairauskuluvakuutus voimassa, joten elättelen toiveita että jotain korvaavuutta vielä niihin maksuihin saan, kun vain saisin aikaiseksi tehdä korvaushakemukset vakuutusyhtiölle.

 Suunnitelmissa ensi keväälle myös vähän extremempi reissu kaverin kanssa, sillä ajattelimme suunnata Saksaan pääsiäisen tienoilla. Tästä juttua myöhemmin kun nähdään miten tilanne kehittyy. :) 

Tälläistä siis täällä.. Töitä enimmäkseen ohjelmassa mutta jospa tuo rahapuoli viimein alkaisi näyttää valoisammalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti