perjantai 7. marraskuuta 2014

Elämä heittelee kummasti..

Pitkästä aikaa taas bloggaamassa..

Elämässä tapahtuu jänniä asioita ja seuraukset ovatkin sitten enemmän ja vähemmän hyviä.

Tämän hetkinen tilanne henk.koht. elämässä on se, että olen taas työttömänä.. Työsuhde purettiin koeajalla työantajan toimesta.

Miksikö näin?! Syynä tähän oli suurilta osin se, että olin sairaslomalla pitkään ja hartaasti. Aloitin käynnit depressiohoitajalla viime kuussa ja katsotaan onko keskusteluavusta mitään hyötyä vai olenko seuraavana onnellinen masennuslääkkeiden syöjä.

En lähde tässä tarkemmin selostamaan pään sisällä olevaa sekasortoa, mutta yritän kuitenkin päivitellä tuota raha-tilannetta jos sitä nyt voi enää pahemmin päivittää. Asiat tuntuvat menevän aika perseelleen myös siltä osin, sillä kuten arvata voi sitä rahaa ei pahemmin ole. :D

Että tälläistä tänne.. Mites teillä muilla menee?!

4 kommenttia:

  1. Tsemppiä! Kökkö homma tuo työsuhteen purku. Ei ihan lailliselta kuulosta.. Sanoivatko sairausloman olevan syynä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eivät suoraan, mutta purku tehtiin kun olin vienyt uuden sairaslomalapun töihin :D Liiton asianajan mukaan ihan laillinen homma, kun ennen purkupaperin allekirjoittamista soittelin huvikseni ja kysyin, että onko tää ok vai ei..

      Elämä on.. Helpotti kyllä henkisesti, vaikka nyt saakin sitten taas laskea rahat aika hemmetin tarkkaan.

      Poista
    2. Nimenomaan KOEajalla sekä työntekijällä että työnantajalla on oikeus purkaa työsopimus. Ja ihan ilman selityksiäkin. Eikös tämän tiedon pitäisi kuulua ihan yleissivistykseen ;) Ja toki työnantajan tämä pitäisi myös työsuhteen alussa selittää. Ikävä tilanne, mutta miettikääpä asiaa myös työnantajan kannalta: olisitteko itse valmis pitämään työntekijää joka on paljon sairaslomalla?

      Poista