maanantai 4. heinäkuuta 2016

Loppuvuoden suunnitelmat

Ja voihan kökkömönkiäinen.. Pisteen päässä opiskelupaikasta ja varasijalla sen verran kaukana ettei ole toiveita tänä vuonna. Harmittaa vietävästi kun on noin lähellä ja silti kaukana.. :D

Mutta... Työt kutsuu taas samassa vanhassa paikassa. Tällä kertaa en edes itse hakenut mokomaan, mutta silti soiteltiin että tulenko töihin. Nyt ei edes uskalla vastata kieltävästi, koska seuraavaksi varmaan lyötäisiin karenssi päälle. Eli reissaan taas sitten loppuvuoden tuolla parin sadan kilsan päässä töiden takia ja odotettavissa on, että kroppa on taas totaallisen sekaisin ja loppuvuodesta paskana. :D Rahantuloa ei voi kuitenkaan estää..

Ongelmaksi muodostuu kuitenkin Avoimen yliopiston kurssi, joka meni rumasti sanottuna vituiksi viime syksynä, koska en vaan yksinkertaisesti saanut päntättyä töiden ohessa. NYT joudun väkisin tekemään kurssin pois, koska uusintaa ei voi tehdä muulloin kuin syyslukukaudella. Ei tarvitse hengistystä pidätellä, että arvosana huimaisi päätä.. Ärsyttää.

Ensi vuodelle jää sitten 4 esseetä, jonka jälkeen hommat on paketissa ja voi alkaa miettiä seuraavaa investointikohdetta, sillä Avoimesta se on tehtävä lisää opintoja kaiken varalta, jos ei ole töitä ja toisaalta jos ei ensi vuonnakaan opiskelupaikka irtoa.

Ensi vuoden suunnitelmaa en ole kuitenkaan vielä tarkemmin miettinyt. Tästä vuodesta on otettu kuitenkin opiksi ja ensi vuonna jos en ole koulunpenkillä, niin ihme on..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti