keskiviikko 10. elokuuta 2016

Ja niin sitä taas muuttui suunnitelmat..

Viimeiset 10 päivää ovat olleet aika mielenkiintoisia.. Aloitin työt ja lopetin työt. :D :D

Käväisin työterveydessä lääkärillä, koska ajattelin että saisin fysioterapia-lähetteen kättäni varten, kun viime vuosikin meni loppuajasta teippauksella ja käsituella höystettynä. Lääkäripä sitten pamautti, että mun työt loppuu kyllä tähän, koska tällä kädellä ei töissä selvitä seuraavaa 4 kuukautta. :D

Nyt sitten on TAAS käyty työkkärissä ja Kelassa ja laitettu paperisodat käyntiin, kun työt loppuivat yhteen päivään. Olen nyt sairaslomalla elokuun ajan ja pitäisi tässä seuraavaksi ihmetellä, että mitäs seuraavaksi sitten tekisin.

Ensi viikolla on lääkäriaika ja katsotaan mitä tästä töppösestä sitten loppujen lopuksi löytyy. Pahoittelen, että sanon suoraan, mutta vituttaa kyllä lievästi se, että epäilen saavani kuitenkin sen samaisen fysioterapia-lähetteen (mitä olin hakemassakin) ja muuta tälle kädelle ei sitten tehdäkään. Ne neljän kuukauden palkat olisivat olleet kyllä tervetulleet tuon lisäksi.. :)

MUTTA toisaalta olen ajatellut, että ehkäpä tälläkin oli toisaalta se tarkoituksensa. :) On tässä ottanut päähän sekin, että tuolla työpaikassa olen käynyt kääntymässä pikkaisen liiankin monta kertaa pätkätyön muodossa, joten tämä että se viimein loppuu ihan virallisesti on toisaalta hyväkin asia. Jospa tämä on nyt "enne" siitä, että alanvaihto on tapahtumassa viimein ja ehkäpä sitä pysyvämpää työtä ja elämää löytyy sitten täältä omalta varsinaiselta asuinpaikalta, eikä tuolta kotipuolesta. :)

Lisäksi kuten työterveyden lääkärinikin sanoin, on se oma terveys kuitenkin sen verran tärkeä asia, että en viitsi leikkiä enempää sen kustannuksella. Työvuosia tässä kuitenkin vielä on edessä sen verran, että parempi laittaa nyt käsi kuntoon, kun on vielä mahdollista. :) Jos ja kun se opiskelupaikka aukenisi niin olenpahan sitten paremmassa kunnossa uusiin haasteisiin.

Että tälläistä.... Ai miten niin ei menny niin kuin Strömsössä taas?! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti