keskiviikko 17. elokuuta 2016

Nordean tilin lopetus.. ja muutakin suunnitelmaa

Tänään tuli kirje, että Nordea lopettaa paperisten avainlukulistojen käyttämisen ja siirtyy 2017 lähtien älyluuriin ladattavan avainlukusovelluksen ja/tai erillisen tunnuslukulaitteen käyttämiseen asiakkuuden tunnistamisessa.

Toisaalta ymmärrän kyllä tämän muutoksen, mutta tämä nyt taisi olla se viimeinen muutos, mikä sai viimein lopettamaan tilin Nordeassa. :) Soittelinpa sitten Nordean asiakaspalveluun ja tilin lopetus hoitui parissa minuutissa.

Noh eipä silti.. Eipä minustakaan ole hyötyä Nordealle missään muodossa, joten eiköhän tämä ollut vain hyvä asia molemmille osapuolille. :D Ne huikeat muutamat kymmenet sentit mitä siellä tilillä oli menivät hyväntekeväisyyteen, mikä se sitten Nordean mielestä onkaan.

Tämä tilin lopettaminen sai miettimään nyt sitäkin, että taidan luopua luottokortista ja olemassa olevasta Joustoluotosta, kunhan nämä työsotkut saadaan alta pois ja nämä aiheutuneet "vahingot" on saatu makseltua.

Tiedän pelaavani tässä asiassa vähän riskillä, koska onhan näistä kahdesta ollut apua silloin, kun jotain tälläistä kivaa pientä ylläriä on tullut.. Mutta toisaalta tiedän että nämä kaksi pirulaista mahdollistavat myös sen, että elän elämääni jo ennakkoon ja se ei todellakaan ole hyvä asia.

Aika palata lähtöruutuun todellakin.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti