keskiviikko 24. elokuuta 2016

Raha-päätökset tuli

Heh, kyllä meni viime yö valvoessa, kun erehdyin eilen illalla tsekkaamaan Kelan sivut ja näin ensimmäisen ja ainoa päätöksen sairaspäivärahoista. 380 euroa, joista maksetaan tilille 285 euroa ja sentit päälle. :D Tässä vaiheessa sydän heitti ympyrän ja mahassa tuntui möykky, että mitäs helvetin perkelettä tämä on.. missä loput rahat?!

Tänä aamuna sitten paniikki soitto Kelaan, että mitäs mitäs mitäs ja koskas nämä loput rahat tulee. Ilmeisesti sitten oli tänä aamuna päivittynyt toinenkin maksupäätös ja 380 ja sentit pitäisi tulla tällä viikolla.

Sairaspäiväraha siis huikeat 665,07 euroa. Kyllä kannattaa ajatella terveyttä ja tulevaisuutta vai miten sen lääkärin selostus menikään. :D JOS olisin töissä ollut niin tulot reilut 2000/kk, vaikka luultavasti käsi tönkkö ja jatkuvasti saisin käydä fysiolla.

Ironiahan on nimittäin tässä myös se, että tämä oma lääkäri, jolla nyt kävin paikallisessa arvauskeskuksessa oli sitä mieltä että poiketen Työterveyslääkärin kehotuksesta, niin kädestä ei oteta magneettikuvaa koska tämähän on selkeä raistusvamma ja läpäläpä... Röntgenissä sentään kävin maanantaina, mutta epäilen suuresti näinkö siitäkään mitään hyötyä on, kun oma lääkärinikin kovin pitkin hampain minua edes sinne pisti kuvattavaksi. :D Tuskin maltan odottaa SAANKO edes sitä fysio-lähetettä mitä alun alkaen tämän saagan alussa olin hakemassakin. Siinä vaiheessa jos sitäkään ei irtoa niin taidan soitella Työterveyslekurille pienen päivityksen että näin hienosti menee.. :D Kannatti helvetin paljon tää itsensä ajattelu. :D

MUTTA joo... Ammatinvalintapsykologille menen juttelemaan ensi kuussa. Katsotaan mitä jännittävää keksitään kun käden tila SAATTAA vaikuttaa nyt kouluhakuhin. Tai sitten ei.. :D Tuntuu taas siltä että sama kuin heittäisi tikkatauluun silmät sidottuna ja yhtä hyvä tulos on luvassa..

ps. ai joo... asumislisä huikeat 32,45 euroa... Ihmettelen pikkaisen etteikö muka tämän kuun tulot muka olisi vaikuttanut tuohon niin, että olisin tässä kuussa saanut täyden asumistuen.. Pakko varmaan soitella tuostakin uudelleen tai käydä toimistolla ihmettelemässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti