lauantai 6. tammikuuta 2018

Hyvää Uutta Vuotta 2018!! ^^

Hei taas pitkästä aikaa.. Veikkaan ettei kukaan lukija ole enää linjoilla, mutta naputtelenpa pitkästä aikaa taas jotain tänne blogi-maailmaankin. :)

Kulunut vuosi 2017 oli varsinaista tunteiden vuoristorataa. Koulu toi tullessaan iloa, surua, ärsytystä, stressiä ja epäilyksenkin siitä, että onko ollut järkevä veto tehdä nämä opinnot, MUTTA toisaalta on tullut tavattua mahtavia ihmisiä eri ikäluokista ja saanut vahvistusta siitä, että lasten kanssa työskentely olisi se oma juttu, mihin haluaisin suuntautua.

Koulun lisäksi murheita aiheutti Viikatemiehen vierailu lähipiirissä. Oikeastaan koko viimeinen puolikas vuodesta on mennyt surun käsittelemisessä, johtuen osin tuosta koulun käynnistäkin.. vanhuspuolella kun ei voi oikein välttyä kuoleman kohtaamisesta, joten sitä muistutusta omasta menetyksestä tuli sitten kokoajan.

Mutta nyt katse kohti uutta vuotta.. Mitäs tänä vuonna 2018 on sitten luvassa?! :)

1. Koulusta käynnistyy viimeinen vuosi.. On vielä epäselvää valmistunko jo toukokuussa vai meneekö valmistuminen syksylle. Tämä asia riippuu harjoittelupaikasta saanko tehtyä molemmat näytöt yhdessä paikassa vai joudunko jakamaan harkat kahteen osaan. :)

2. Töiden löytäminen tulee ajankohtaiseksi jo nyt keväällä.. Kesäksi olisi hyvä löytää jotain tekemistä, sillä rahalle on käyttöä.

3. Raha-asioiden järjestelyä taas kerran.. En ole siis vieläkään oppinut käyttämään rahaa järkevästi. :D Ehkä siis aika palata taas bloggauksen pariin ja yrittää taas saada elämä tältäkin osin haltuun.

4. Ylipäätään tätä elämän tasapainottamista edelleenkin.. Ilokseni voin kertoa, että olen jopa saanut hankittua itselleni harrastuksen. Loppuvuodesta raahauduin kuntosalille ja koukutin itseni joogaan. Aivan mahtava laji.. suosittelen lämpimästi, jos haluat tehdä hidas tempoisempaa liikuntaa, jossa ei tarvitse kilpailla kenenkään muun kuin itsensä kanssa. :D

En lupaa nyt koska seuraava päivitys tulee, mutta yritän jossain vaiheessa taas kertoa kuulumisia. :)

Oikein hyvää alkanutta vuotta... palataan asiaan. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti